Hacı Mehmet Soyışık İlkokulu

Belgegeçer : 0352 351 24 33
WEB https://hacimehmetsoy.meb.k12.tr
Adres : Yeşil Mah. Bebek Cad. No93 Kocasinan / Kayseri
VİZYON : Okulumuzu, ilkelerimize bağlı kalarak, başta Kocasinan olmak üzere bölgesel ve ulusal ölçekte bilinen, tercih edilen, imrenilen eğitim, kültür ve bilim merkezi yaparak bütün öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenim kurumlarına en iyi şekilde hazırlamak temel vizyonumuzdur.
MİSYON : Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, ülkesini seven, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine bağlı, toplumla barışık, milli ve ahlaki değerleri özümsemiş, geleceğe güvenle bakabilen, üst öğrenim kurumlarına geçişte hedef koyabilen ve koyduğu hedefleri gerçekleştirmede azami çaba harcayan niteliklerle yetiştirip evrensel insani değerleri benimsemelerine önderlik etmek okulumuzun temel misyonudur.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 09:00 14:40
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İHGİLİZCE
Isınma : DOĞAL GAZ
Servis :
Ulaşım : HALK OTOBÜSLERİYLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık :
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : SINIFLAR ARASI FUTBOL MAÇLARI DÜZENLENMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler : 4.SINIFLAR BAZINDA BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları : İL GENELİ YEREL PROJELERLE EĞİTİM ÖĞRETİM SÜRECİNE KATKI SAĞLANMAKTADIR.